Antenna Szerelés Javítás, Budapest és Pest megye egész területén 06 30 222 2912
Antenna Design....ha baj van - segít a bajban Tel: 06 30 222 2912

Keresés a honlapon


Antenna...és történelem
- 2015.11.22.

A 314 méter magas lakihegyi adótorony 1933-as átadása óta Magyarország legmagasabb építménye. Az elnyújtott oktaéder alakú vasszerkezet 284 méter magas és a csúcsán álló kitolható hangolócső további 30 métert ad hozzá a teljes magassághoz.

Bővebben, a tovább feliratra kattintva olvashat


tovább >>

 

reklam

Tisztelt Érdeklődő!

Üdvözlöm az Antenna Design antennaszerviz honlapján.

QR Cod

Biztos vagyok abban, hogy megbízható és korrekt munkát szeretne Ön is, és ezzel együtt párosuló kedvező árat is egyben.

Ez a honlap azért jött létre, mert a  létezésével szeretnék minden ide látogatónak, és  érdeklődőnek információt,  és segítséget adni az antennaszerelési szakterületen felmerülő kérdésekre, és megoldásokra.

Tutti kezMűholdvevő antennák szerelése

MinDig Tv antenna szerelése javítása

Közösségi antenna szerelése, javítása

Upc parabola antenna szerelése javítása

HDTV adások - műholdas és földi vétel

Szabadon vehető műholdas vételi lehetőségek

 

A vállalkozás profiljába tartozó szakmai területek

Egyedi, kis és nagy közösségi rendszerek ( kábel tv ). Az Antenna Hungária által sugárzott Mindig tv (DVB-T),  Upc Direct Műholdas vétel, DiGi műholdas tv. A földi digitális vételhez történő antennák szerelése javítása, és a műholdas vételi lehetőségek széleskörű választékának felszerelése. Parabola antenna szerelés javítás. Kábel tv szerelése, tv kábel hálózatok épületen belüli javítása. Parabola antennával történő műsorvétel szerelése, bármely műholdra.

Több fejes multifókuszos antenna telepítése. Motoros forgatható parabola antenna szerelés és javítás.

Az antennákkal történő műsor vételi lehetőségek palettája igen széleskörű, mert ez történhet parabola antenna szerelésével, földi digitális vételi lehetőséggel, az-az a MinDig Tv antenna (DVB-T) telepítésével.

Más esetben egyedi kiépítésű többfejes multifókuszos parabola antenna kialakítással, vagy motorral forgatható parabola antennával is. Természetesen ezeket, a berendezéseket a biztos vétel érdekében, pontos precíz módon kell egy antennaszerelővel telepíttetni, mivel itt egy kisebb pontatlanság is, már sok problémát tud okozni. Sok esetben még előzetes térerőmérés is elképzelhető a kívánt csatornák biztonságos vételének elérése érdekében.Motorised

Sőt a kábel televíziós rendszereket sem szabad kihagyni a lehetőségek közül, mivel az egyedi vételi lehetőségek kialakítása nagyban összefügg, a nagy közösségi antenna rendszerek ( mint kábel televízió) létesítésével, és azokhoz kapcsolódó perifériákkal.

A kábel tv jelek összekapcsolása a műholdas rendszerekkel, vagy a jelek elosztása erősítése  a lakáson belül is fontos része az antenna szerelői szakterületnek. Az antenna szerelői szakma profiljába ezen területekkel kapcsolatos munkák elvégzésével szeretnénk segíteni mindenkit abban, hogy a felmerülő gondjára, mielőbbi megoldást lehessen nyújtani.

Azoknak, akiknek a televízió vételi lehetőségekkel, mint a műholdas parabola vétel, vagy a földi sugárzású MinDigTv, vagy kábel tv rendszerrel kapcsolatban kérdéseik és problémáik merülnek fel, forduljanak hozzám bizalommal, az oldalakon megtalálható elérhetőségek valamelyikével.

 

a biztos vétel......

 

 

Mindig tv logo

 

Mindig Tv antenna - a jövő vételi lehetősége.

Ne hagyja ki!


06 30 222 2912

Tererő mérés

 

Hivatalos szerelői jogosítványok

UPC logo

 

UPC Direct  Műholdas vétellel kapcsolatos telepítések és szerződés kötések


Digi logo

Műholdas vétellel kapcsolatos telepítések és javítások

DVB-TMinDIGTv Digitális földfelszíni vétellel kapcsolatos telepítések, szerződés kötések

Mindig tv logo

T-sat logo

T-Sat műholdas vétellel kapcsolatos szerelések beállitások

 QR Cod

mail antennajavito@gmail.com

06 30 222 2912

 

 

 

Kattints a képre
Antenna szerelés, javítás, parabola antenna szerelése, Upc Direct antennák......Tel: 06 30 222 2912